Afspraken voor ons vakantiehuis

 

Spelregels:

 

Verhuren is vertrouwen. Wij gaan ervan uit dat u zorgvuldig met ons bezit omgaat.

 

 Aankomst en vertrek:

 

Het huis is ter beschikking vanaf 15.00 uur op de dag dat de huurperiode begint en het huis dient voor 10.00 uur verlaten te worden op de laatste dag van de huurperiode. De zaterdag is in principe de dag van aankomst en vertrek.

 

Huisvuilverwerking:

 

In Zwitserland gaat men uiterst zorgvuldig om van het verwerken en scheiden van afval. Huisvuil dient u te deponeren in containers die langs de weg staan. U wordt verzocht daar serieus rekening mee te houden daar verkeerde behandeling boetes tot gevolg heeft.

 

Schoonmaken:

 

Wij gaan ervan uit dat u het huis schoon achterlaat, zodat de volgende bewoners zich ook weer welkom voelen. Schoonmaakattributen zijn ruim aanwezig. Verder vertrouwen wij erop dat u met huis, tuin en interieur omgaat alsof het uw eigendom was. Als bij inspectie na de huurperiode blijkt dat extra kosten gemaakt moeten worden voor schoonmaken, moeten wij die verhalen op de waarborgsom. Onze beheerder zorgt voor de eindschoonaak. Voor de verplichte eindschoonmaak rekenen wij CHF 100,- en dient u ter plaatse te voldoen.

 

Linnengoed:

 

Op de boxspringbedden liggen een ondermatras, 1persoons matrasbeschermer, topper (tweepersoons) en een 2 persoons matrasbeschermer. Er zijn 6 eenpersoons dekbedden en 9 slaapkussens aanwezig.

 

Onderlakens, dekbedhoezen, kussenslopen, hand- en theedoeken moet u zelf meenemen.

 

Telefoon:

 

Onze GSM heeft ter plekke een prima ontvangst.     

 

Roken:

 

Roken is in het chalet verboden.

 

Huisdieren:

 

Huisdieren kunnen wij helaas niet toestaan.

 

Energiekosten:

 

De huurprijzen zijn inclusief energiekosten. Mocht u meer verbruiken dan normaal dan dient u dit bij te betalen.

 

 

 

 

Waarborgsom:

 

Bij reservering is een waarborgsom verschuldigd ad € 175,-. Indien het huis schoon en zonder schade wordt achtergelaten, wordt de waarborgsom binnen 30 dagen geretourneerd op de bank- of girorekening. In voorkomende gevallen wordt de door u veroorzaakte schade en/of extra noodzakelijke schoonmaakkosten met de waarborgsom verrekend. Wij verzoeken u eventuele schade aan serviesgoed e.d. aan ons te melden zodat wij het aan kunnen vullen.

 

Sleutel:

 

De sleutelprocedure krijgt u per mail toegezonden.

 

Let op:

 

De toeristenbelasting valt buiten de huurprijs en kunt u bij de VVV (touristenbureau) voldoen.

 

Boekingen:

 

Als u reserveert ontvangt u van ons een huurovereenkomst. Uw reservering is definitief als de helft van de huursom is ontvangen.

 

Uiterlijk 4 weken voordat de huur in gaat moet de totale huursom plus de borg op onze rekening staan.

 

Annuleringsvoorwaarden:

 

Bij annulering tot 8 weken voor aankomst is 20% van de huursom verschuldigd. Tot 4 weken is dat 50% van de huursom en binnen 4 weken voor aankomst het volledige bedrag.

 

Annuleringsverzekering:

 

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Informatie:

 

Wij houden onze website zo goed mogelijk up-to-date. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden in deze website of andere gekoppelde websites.

 

 

Volg ons online

Display Menu