wintersprookje voor vele het paradijs

Chalet Ursa Minor

indrukwekkende natuur en betoverende bossen

Winter Holiday

Te midden van weide en bossen op ca 1400 m hoogte, omlijst door een majestueuze bergwereld. Hier kunt u genieten van de pure natuur van de Alpen.

Er zijn tal van skigebieden in de buurt van ons chalet Ursa Minor, die allemaal het ontdekken waard zijn! U kunt ervoor kiezen om een dag door te brengen en genieten van de gezinsvriendelijke skigebieden in Wallis, of kom langs de hellingen van grote bergresorts van wereldklasse in Crans Montana en skiresort Anzere. Hieronder vindt u een overzicht van de eindeloze mogelijkheden.  Er is een magicpas met toegang tot vele gebieden beschikbaar. Ga Wallis en omstreken zien!

Diverse wintersporten zowel hier te voet gelijk het bos in, als de omliggende  skigebieden ca. 15 tot 30 minuten afstand rijden met de auto. Maar ook de iets kleinere skigebieden met minder dan  één uur rijden, zijn zeker de moeite waard! Het zeer zonnig gelegen huis en fantastisch onontgonnen terrein in de achtertuin bieden wij een fantastische uitvalbasis voor hiking tochten. Direct vanuit het chalet maak je schitterdende sneeuwschoen toertochten met prachtige uitzichten, dat betekent genieten van de ongerepte natuur, van het spectaculaire uitzicht en van het bewegen in de frisse berglucht. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, de iets verdere gelegen gebieden varieren van gezinsvriendelijke sneeuwschoenroutes over glooiende berghellingen via beklimmingen van steile bergen tot wandeling naar restaurantjes of knusse almhutten. En natuurlijk meteen achter ons het bos in. Waar u uw sneeuwschoen ook onderbindt een sportieve belevenis om nooit te vergeten. Dat betekent overdag lekker calorieen verbranden en buiten spelen, ’s avonds relaxen…gevolgd door een relaxed etentje in een lokaal restaurantje of thuis voor de houtkachel van ons chalet Ursa Minor.

In de wintermaanden sneeuwschoenen en fun-carvs in overleg beschikbaar.

maak uw mooiste winterdroom waar

Enjoy the ride

skifun

Anzere – Nax – Grimentz/Zinal – Arolla – Saint Luc/Chandolin (Annivers) – Vercorin – Ovronnaz – Teleconthey-Mayens de Conthey – Les Marecottes (Salvan) – Leysin – La Fouly – Chamonix

Crans-Montana – Leukerbad – Belalp-Blatten – Bellwald – Saas-Fee – Aletsch Arena – Lotschental – Zermat – Villars-Gryon – Evolene – 4 Vallees – Diablerets – Glaier3000 –  Les portes du Soleil